Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


<3 szerelmes idézetek <3

 maci_07.jpg

 

Ha a porba írunk, egy szót elfújja a szél, ha a szívünkbe vésünk egy szót örökre bennünk él. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet. A szó: szeretlek! A név: A tied!

 

"Három másodpercig tart, hogy kimondjam, Szeretlek. Három óráig tart, míg elmagyarázom, s egy életbe telik, míg bebizonyítom."

 

Azt mondják, a szerelem vak. Dehogy vak, inkább élesen lát. Felfedezi a sok jót, ami valóban megvan abban, akit az ember szeret.


"Lehet, hogy a szerelem megváltoztathat valakit, de a csalódás még gyorsabban letéríthet minket az úttól, amelyen járunk"

 

Tudom, hogy nincs bennem semmi különös. Az átlagemberek átlagéletét élem. Nem alkottam semmi emlékezetest, nevem hamarosan homályba vész, de tiszta szívből, igaz szerelemmel szeretek valakit, és ez nekem teljesen elég!

 

Jó érezni, hogy szeretlek. Nagyon és egyre jobban. Ott bujkálni két szemedben, Rejtőzködni mosolyodban. Érezni, hogy szemeid már szemeimben élnek és néznek, S érezni azt, ha szép, veled szép és csak veled teljes az élet.

 

Szeress, mikor a legkevésbé érdemlem meg, hiszen épp akkor van a legnagyobb szükségem rá.


"Aki szerelmes volt, olyan szerelmes, mint én, az nem mondhatja magáról, hogy hiába élt. Mindent elvett tőlem az élet, de az emlékeim az enyémek."

 

Ha most meg kérdeznék, tőlem mit jelentesz nekem, én felemelt fejjel azt mondanám: Semmit-semmit...............csak az egész ÉLETEMET!!!!!

 

Annyira nehéz azt mondani valakinek, hogy nem szeretem őt, miközben ő az egyetlen, akit valaha is szeretni fogok.

 

Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, és van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.

 

"..Van egy nagy hibám: túl sokat gondolok rád... És van még egy: túlságosan kellesz nekem.."

 

A szerelem olyan, mint egy kádforró víz – nyakig elmerülsz benne, aztán szép lassan kihűl.

 

"Ha létezik a világon igaz szeretet, semmi mást, csakis ezt adom neked!"

 

 

"Mivel ilyen messze vagyok tőled.
Álmodom felőled,
Sohasem feledlek,
Mert igazán szeretlek!"